June 10, 2023

Baby Education

Zamislite divnu bebu

Живот у пластици – 07.10.2022

Каква је то недеља била! Вестминстерска политика је била непрекидни вртлог катастрофе, и коначно сам успео да гледам нову серију Оби Ван Кеноби. Ако га још нисте видели, 100% је сјајно. свакако препоручујем. Црна серија је већ објавила разне фигуре, укључујући и опаку Реву, али ја још увек чекам бебу! Леиа. 1/12 дечијих фигура је увек у недостатку.

Црна серија Рева

Хасбро Блацк Сериес 6″ Рева фигура. Треба ми.

Обично преправљам своје главе из црне серије на гола тела акционих фигура, али, као и увек, недостатак тамнопутих модела се показао веома фрустрирајућим. Дамтоис сада раде мушко тело, али још увек нисам видео нигде са црним женским телом. (Хеиди Отт радили су то, али ових дана иду за глупим новцем.) *уздах*

Трагање по мрежи је ипак открило нека цоол надолазећа издања од 1/12. Пхицен имају датум објављивања у августу за њихова нова ‘дебељшка’ женска тела, заједно са гомилом нових скулптура главе у реалистичним и аниме стиловима.

Провео сам последњих неколико недеља (погрешно) покушавајући да уђем у кућу Конмарија, тако да сам био веома тих на фронту за лутке. Међутим, сада се коначно назире крај и ове недеље можете очекивати нека велика ажурирања продавнице. Имам гомилу Барбие и Синди одеће за попис, и гомилу нових ручно рађених предмета.


~ РЕФЕРРАЛ КОД СПОТЛИГХТ ~

Добијте 10 фунти бесплатно уз апликацију за уштеду чипова користећи референтни код ЦХИП-УБК471

Сви знамо да минијатуре не долазе са минијатурном ценом, па сам закључио да ће постављена карактеристика мог преуређеног недељног прегледа бити у центру пажње једног од многих ГПТ (за које се плати) и доступних шема препорука јер је њихово слагање нешто мог хобија. Већина њих је искрено помало неодољива, али још увек постоји много тога што ће вам омогућити да подигнете нешто бесплатног новца или направите неку заиста лаку уштеду.

Ове недеље имамо Апликација за уштеду чипова који нуди 10 фунти свим новим купцима који се пријаве са кодом препоруке (мој је ЦХИП-УБК471). Морате да преузмете апликацију, направите налог и повежете свој банковни рачун са депозитом од £1. Уверите се да сте искључили опцију аутоматске штедње или ће она покушати да уради оно за шта је апликација креирана и да узме новац са вашег текућег рачуна да би створила штедњу.

Неуобичајено за банковну апликацију, не морате да шаљете личну карту или било шта тако, када завршите те кораке, само морате да сачекате 30 дана за својих 10 фунти. Чим га добијете, можете повући £10 – плус ваш почетни депозит од £1 – и или затворити рачун, или регрутовати неке нове клијенте да добију још 10£ по референци. 🙂


~ НА БЛОГУ ~

Поставио сам нову верзију Смрт на каналу серијапреглед Идолс магазинеи неке информације о акафандом књизи Недавно сам се појавио.


~ ПЕСМА НЕДЕЉЕ ~

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=АВиццрТБ4ЛМ

Љубав данас – Мика (2007)


Живот у пластици